Over ons

Home / Over ons

 

In de voorbije decennia heeft Jan van Bergeijk een enorme financiële expertise opgebouwd die cruciaal is voor het realiseren van enorme, internationale projecten. Met 33 jaar bestuurservaring in middelgrote en grote bouwbedrijven heeft hij ervaring in uiteenlopende transacties zoals fusies en overnames, financieringen, raamovereenkomsten, concessie opdrachten, en Publiek Private Samenwerkingsovereenkomsten.

Jan van Bergeijk begon zijn loopbaan bij Boskalis, één van de grootste baggermaatschappijen van de wereld. Hij verhuisde in 1979 naar België om te werken voor de bouwonderneming L.L&N De Meyer, op dat moment een participatie van dezelfde groep.

Vanaf 1997 is Jan actief bij Denys uit Wondelgem. Het bedrijf staat bekend om het realiseren van complexe nationale en internationale bouwprojecten en infrastructuurwerken. Vanuit de Raad van Bestuur is hij er verantwoordelijk voor het strategisch financieel management, Human Resources en I.T. van de organisatie.

Daarnaast richtte hij zijn eigen bedrijf NV WEAM op, waarvan de naam gevormd is door de beginletters van zijn kinderen. De activiteit van WEAM is tweeledig en bestaat uit een luik advies en een luik creatie. De financiële expertise van Jan van Bergeijk wordt vertaald in het geven van advies en begeleiding aan ondernemingen op het vlak van bestuur, ontwikkeling, promotie, financiering en bouw van bouw- en vastgoedprojecten.

Martha Zwaan, de echtgenote van Jan van Bergeijk, neemt het luik creatie van WEAM  voor haar rekening. Zij maakt unieke stukken keramiek in haar atelier in Schelderode. Haar creatief werk kent uiteenlopende toepassingen en bestaat uit allerhande decoratieve objecten.